ANNONS

Daniel Åberg får stipendium av region Norrbotten

Rubus Arcticus, region Norrbottens Utvecklingsstipendium för konst och kultur, har utsett sina stipendiater för 2019. Litteraturstipendiet gick till författaren Daniel Åberg. Musik-, bild- och teaterstipendier delades också ut.
Stipendiet värt totalt 400 000 kronor delas årligen ut till fyra stipendiater med anknytning till Norrbotten. Det är avsett för konstnärlig utveckling av professionella kulturskapare och kan till exempel täcka kostnader för fortbildning, studieresor, praktik eller utgöra ersättning för tidigare, redan genomförda insatser. (Via SVT Nyheter)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL