Författardagboken: En kärlekshistoria långt utöver det vanliga

På fotot: Hanne. Bild: Conny Palmkvist

I april 1945 tog kärlekshistorien mellan Kim Malthe-Bruun och Hanne abrupt slut. Och 75 år senare hittar en författare historien när han gör research om något annat. Att få skriva böcker är ibland en oerhörd belöning.

En del saker måste ske. Jag menar att ödet ibland ställer sig framför oss och linjerar vägen.

Redan betalande prenumerant? Logga in för att läsa

Annars köp en prenumeration idag – du kan prova en månad för 69 kr.

Varför betalvägg? Knappt 1 % av artiklarna här på Boktugg går att läsa enbart som betalande prenumerant. Det är material som vi vet har ett stort värde för den som jobbar i bokbranschen på ett eller annat sätt. Som prenumerant får du nya utgåvor av Analysbrevet direkt i din inbox och dessutom tillgång till ett växande arkiv.

Inloggad men kan fortfarande inte läsa artikeln? Då har du sannolikt ingen aktiv prenumeration. Kanske har den gått ut för att betalningen fallerat, vilket kan hända när kreditkortet inte längre är giltigt. Kolla dina prenumerationer här.

Conny Palmkvist

Conny Palmkvist

Conny Palmkvist är författare, spökskrivare och journalist. Han har skrivit åtta romaner och bland annat tilldelats Helsingborgs Dagblads kulturpris och Umeå novellpris.

conny@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL