fbpx

Komikern Chris Rock ger ut bok

Komikern Chris Rock ger ut en bok nästa år. Arkivbild: Evan Agostini.

My first black boyfriend. Så lyder titeln på den amerikanske komikern Chris Rocks kommande bok. Enligt New York Times ska hans essäsamling ges ut hösten 2020.

Chris Rock har skämtat om hudfärg och relationer sedan han började med ståuppkomik på 1980-talet. I My first black boyfriend förväntas han utveckla sina tankar om det potentiellt laddade ämnet.

– Många kändisar skriver böcker och de har inte alltid något att säga. Jag tycker att Chris Rock har något att säga, framhåller Deb Futter, på bokförlaget Celadon som ger ut boken.

ANNONS

Chris Rock slog igenom i ”Saturday night live” på 1990-talet och har Emmybelönats vid ett par tillfällen samt varit värd för Oscarsgalan två gånger. Han spelar även en av rollerna i Eddie Murphys film ”Dolemite is my name” som har världspremiär i oktober. Redan 1997 gav han ut sin första bok: Rock this!.
❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Stäng meny