fbpx

English Bookshop bjuder in till samtal om den fysiska bokhandeln

The English Bookshop i Uppsala. Foto: Jan Smedh

Torsdag 5 september (Stockholm) och lördag 7 september (Uppsala) bjuder The English Bookshop in till en internationell kväll på temat ”Vad är bokhandeln egentligen bra för?”.

The English Bookshop i Stockholm och Uppsala arrangerar denna vecka två temakvällar i sina butiker på temat fysisk bokhandel. Frågor som kommer diskuteras under ”A bookshop night” är: Har den fysiska bokhandeln förlorat sin funktion? Vad är skillnaden mellan att handla i en bokhandel och på nätet? Hur ser utvecklingen ut? Hur påverkar näthandeln våra samhällen? 

Deltagare är Jorge Carrión – spansk författare, akademiker, journalist; Jen Campbell – brittisk booktuber, författare och bokhandelsentusiast; Mats Ahlström – ordförande för Svenska Bokhandlareföreningen; och Jan Smedh – en av grundarna av The English Bookshop i Uppsala. Samtalet modereras av Pekka Heino, bokälskare och bokhandelsvän.

ANNONS

Kvällen inleds med ett panelsamtal med med Jorge Carrión, Jen Campbell, Mats Ahlström och Jan Smedh. Därefter intervjuas Jen Campbell av Lina Viklund. Samtalen sker på engelska.

Inträde är gratis, men intresserade uppmanas att föranmäla sig för att säkra en sittplats. Läs mer hos The English Bookshop.
❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Stäng meny