ANNONS

Brittiskt IT-företag bygger eget bibliotek för de anställda

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Det brittiska IT-företaget Softwire har börjat bygga upp ett eget bibliotek med böcker som de anställda får låna. I ett hörn på kontoret har de placerat bokhyllor och läsfåtöljer. Det finns ingen läslista framtagen av företaget. ”Eftersom böcker är så billiga jämfört med kurser – vi gör mycket lite av det på grund av vårt bibliotek – tillåter vi vem som helst att köpa in en bok till biblioteket på företagets bekostnad”, skriver företagets VD Zoe Cunningham i ett inlägg på CNBC. Biblioteket har idag växt till 500 titlar. Förutom många böcker om programmering finns det en hel del ledarskapsböcker.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL