ANNONS

Brittiskt IT-företag bygger eget bibliotek för de anställda

Det brittiska IT-företaget Softwire har börjat bygga upp ett eget bibliotek med böcker som de anställda får låna. I ett hörn på kontoret har de placerat bokhyllor och läsfåtöljer. Det finns ingen läslista framtagen av företaget. ”Eftersom böcker är så billiga jämfört med kurser – vi gör mycket lite av det på grund av vårt bibliotek – tillåter vi vem som helst att köpa in en bok till biblioteket på företagets bekostnad”, skriver företagets VD Zoe Cunningham i ett inlägg på CNBC. Biblioteket har idag växt till 500 titlar. Förutom många böcker om programmering finns det en hel del ledarskapsböcker.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se