ANNONS

Tv-serie i Harry Potters universum kan vara på gång

Kanske får vi återse Hogwarts i en ny tv-serie från Warnes Bros. Foto: awyu322/Flickr.

Ryktet säger att Warner Bros. håller på att utveckla en tv-serie som ska utspelas i samma värld som Harry Potter, fast före Harry Potters tid.

För åtta år sedan avslutades den ursprungliga filmserien baserad på JK Rowlings böcker om trollkarlen Harry Potter. Sedan dess har en ny serie filmer tagits fram av Warner Bros., Fantastiska vidunder och var man hittar dem, där hittills två filmer har haft premiär. Den tredje beräknas ha premiär i november 2021 (inte 2020, som var tänkt från början).

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Köp en stödprenumeration och bli en Boktugg INSIDER. Avsluta när du vill.

35 kr/mån 350 kr/år
Eller valfritt engångsbelopp via Swish.

Nu säger ett rykte (som vi snappade upp via We Got This Covered) att Warner Bros. håller på att utveckla en tv-serie för sin egen kommande streamingtjänst. Enligt ryktet ska tv-serien utspela sig före Harry Potters tid, och ta plats mestadels på Hogwarts och i olika delar av Europa. Än så länge finns inga detaljer offentliggjorda, men förmodligen kommer serien (om den blir verklighet) att kretsa kring nya karaktärer.

Som man säger nu för tiden, hur spännande?!


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en stödprenumeration för att du läser varje vecka. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
35 kr/mån 350 kr/år

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se