fbpx

Tv-serie i Harry Potters universum kan vara på gång

Kanske får vi återse Hogwarts i en ny tv-serie från Warnes Bros. Foto: awyu322/Flickr.

Ryktet säger att Warner Bros. håller på att utveckla en tv-serie som ska utspelas i samma värld som Harry Potter, fast före Harry Potters tid.

För åtta år sedan avslutades den ursprungliga filmserien baserad på JK Rowlings böcker om trollkarlen Harry Potter. Sedan dess har en ny serie filmer tagits fram av Warner Bros., Fantastiska vidunder och var man hittar dem, där hittills två filmer har haft premiär. Den tredje beräknas ha premiär i november 2021 (inte 2020, som var tänkt från början).

Nu säger ett rykte (som vi snappade upp via We Got This Covered) att Warner Bros. håller på att utveckla en tv-serie för sin egen kommande streamingtjänst. Enligt ryktet ska tv-serien utspela sig före Harry Potters tid, och ta plats mestadels på Hogwarts och i olika delar av Europa. Än så länge finns inga detaljer offentliggjorda, men förmodligen kommer serien (om den blir verklighet) att kretsa kring nya karaktärer.

ANNONS

Som man säger nu för tiden, hur spännande?!
❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Stäng meny