Tv-serie i Harry Potters universum kan vara på gång

Kanske får vi återse Hogwarts i en ny tv-serie från Warnes Bros. Foto: awyu322/Flickr.

Ryktet säger att Warner Bros. håller på att utveckla en tv-serie som ska utspelas i samma värld som Harry Potter, fast före Harry Potters tid.

För åtta år sedan avslutades den ursprungliga filmserien baserad på JK Rowlings böcker om trollkarlen Harry Potter. Sedan dess har en ny serie filmer tagits fram av Warner Bros., Fantastiska vidunder och var man hittar dem, där hittills två filmer har haft premiär. Den tredje beräknas ha premiär i november 2021 (inte 2020, som var tänkt från början).

Nu säger ett rykte (som vi snappade upp via We Got This Covered) att Warner Bros. håller på att utveckla en tv-serie för sin egen kommande streamingtjänst. Enligt ryktet ska tv-serien utspela sig före Harry Potters tid, och ta plats mestadels på Hogwarts och i olika delar av Europa. Än så länge finns inga detaljer offentliggjorda, men förmodligen kommer serien (om den blir verklighet) att kretsa kring nya karaktärer.

Som man säger nu för tiden, hur spännande?!

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.