ANNONS

Bokhandelskedjan Indigo minskade försäljningen 2019

Den kanadensiska kedjan Indigo Books & Music (som under 2018 öppnade sin första butik i USA) rapporterar minskad försäljning med 3 procent under det verksamhetsår som avslutades 30 mars 2019. Totalt omsatte Indigo 1,05 miljarder CAD (motsvarande 7,4 miljarder kronor) och en vinst året före på 21,9 milj CAD vändes till en förlust på 36,8 milj CAD (258 Mkr). Orsaken sägs vara renoveringar, nedläggningar och en lång poststrejk i Kanada. Indigo lanserar nu ett besparingsprogram fokuserat på ökad lönsamhet. (Publishers Weekly)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se