fbpx

Fortsatt tillväxt för Bookbeat under första kvartalet 2019

Niclas Sandin, vd BookBeat. Foto: Andreas Carlfors

Under första kvartalet 2019 ökade Bookbeats intäkter med 131 procent, jämfört med samma period förra året. Målet för hela 2019 är en tillväxt på över 100 procent. 

I ett pressmeddelande skriver steamingtjänsten Bookbeat att den tresiffriga tillväxten håller i sig. I och med intäktstillväxten under första kvartalet 2019 har tillväxttakten ökat mot hela 2018 års nivå när intäkterna växte med 110 procent.

– Tre år efter BookBeats breda lansering på vår första marknad ökar vi nu tillväxttakten från en redan fin nivå. Orsaken är en fortsatt stark tillväxt i Sverige, men framförallt på de internationella marknader med hög potential vi valt att lägga fokus på, säger Niclas Sandin, VD på BookBeat i pressmeddelandet.

ANNONS

Under 2018 mer än dubblade Bookbeat sina intäkter och omsatte då 145 miljoner kronor (69 miljoner kronor 2017). I början av januari hade de passerat 150 000 betalande användare. Lite senare i januari meddelade tjänsten att de lanserar en barnversion av sin app.

För närvarande finns Bookbeat i Sverige, Finland, Storbritannien och Tyskland.

 


 

 Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Några tior i månaden eller mer? Du väljer priset.
Det tar bara en minut att bli en INSIDER idag >>

ANNONS
Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.
Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.