ANNONS

Författarbloggen: Release x3

Onsdagen den 9/9 firade vi släpp av Fågel Felix och Hudlös. (Och min bok men den har redan nämnts i tidigare inlägg här så det är nog bra nu).

Låt mig istället lägga fokus på två fantastiska författare.

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Köp en stödprenumeration och bli en Boktugg INSIDER. Avsluta när du vill.

35 kr/mån 350 kr/år
Eller valfritt engångsbelopp via Swish.

Sandra Gustafsson. Nej. Det är inget feelgood i hennes böcker. Det är familjer. Det är relationer. Det är ibland ganska tungt. Men inte svårt att läsa. Bara mycket att tänka på. Och det är ju skönt, som omväxling. Tycker jag. Igår firade vi senaste boken – Hudlös.

Alla år som gått utan att de vetat något annat än att han bara var Liam, att han inte var som någon annan, att han bara varhan. En liten pojke. Bara Liam.Alice önskade att hon kunde ta honom i sin famn och gömma honom undan all rädsla och skräck för all framtid.

 

Alice och Jonathan får sonen Liam men för Alice uteblir lyckokänslan för sitt barn, något är helt enkelt fel.När de till slut får veta att Liam är allvarligt sjuk trasas familjen sönder. Alice tror på sin egen förmåga att hjälpa sin son, medan Jonathan litar på sjukvården och vill göra rätt.
Till slut har de ingenting gemensamt förutom Liam och kampen för att rädda honom får dem att förlora fotfästet. Ingenting är vad det har varit och ingenting kan någonsin bli detsamma.

 

Hudlös är en stark, närgången och krävande bok om en verklighet som många familjer lever med.

 

Magnus Jahnsson. Läkemedel. Svåra dilemman. Tuffa frågor. HIV. Spänning. Det är där Magnus rör sig i sitt skrivande. Än så länge, vid intervjun igår anade vi att det kommer att svänga om lite, nu när pillerthriller-trilogin avslutas med Fågel Felix som är ute nu:

 

Apotekaren Felix Larson är deprimerad och handlingsförlamad. Han borde hjälpa sin plastsyster, överläkaren Kattis Melin att avslöja medicinen som fått hiv-viruset att mutera. Istället drar han sig undan världen i en stuga i Sörmland.

 

Anne Fayal har letat efter Felix i ett halvår när hon en kall vinterdag knackar på stugans dörr. Det foto hon visar väcker Felix till liv. Anne involverar honom i en komplicerad plan som ska göra henne fri från de bulgariska medicinsmugglare som tagit över både hennes liv och medicinföretaget i Frankrike där hon arbetar. Jakten på frihet tar dem ända till fabriken i Kina.

 

Kroppsbyggaren Kent Klarqvist driver en lukrativ sidoverksamhet. Han säljer dopningspreparat i liten skala. Smugglarnas ledare, unge Iordan Jankov, upptäcker att Kent använder sig av samma tillverkare i Kina som han själv. Jankov vill expandera på den skandinaviska marknaden och skickar Anne Fayal för att sondera terrängen. Kent dras motvilligt in i ett spel där ingen är lojal mot någon annan än sig själv.

 

I tysthet utbreder sig det muterade hiv-viruset. Kan Kattis förhindra att det sprider sig bortom all kontroll?

 

Det var en superduperkväll, mycket välordnat av Akademibokhandeln City och Hoi förlag. Nedan följer en liten bildkavalkad. Många fler bilder hittar du här.

  
  
  
  


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en stödprenumeration för att du läser varje vecka. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
35 kr/mån 350 kr/år

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

retired3@boktugg.se