Mischa Hammarnejd

En ovanligt nyfiken och sanningshungrig pojke växte upp relativt obehindrat och fritt, fick vingar i datorns nya värld, ansträngde sig hårt för utforska kristendomens innersta väsen (som han inte sett det sanna i och djupet av förrän på senare år!), surfade glatt vidare - ivrigt påhejad - på den nya vågen av trycksaksproduktionens digitaliserande, höll sig stadigt till kunskapens väg som var så öppen, eftertraktad och lockande, och han hamnade så småningom i vad han trodde var början på livets yppersta tillfredsställelse. Men ack, så han faktiskt bedrog sig! Hans liv var - om än med djup eftertanke och en del ihärdigt kämpande - uppbyggt på föränderlighetens och subjektivitetens gungfly, som huset byggt på lösan sand. Nästan utan förvarning stod han ganska plötsligt ensam - men då hade resan som den här boken handlar om redan påbörjats, och han anade att något mycket stort och mystiskt skulle avtäckas för sin syn. Så blev det.

Under tio solvarv har han nu badat i insikter och upplevelser som den västerländska och materialistiskt dualistiska kultur han fostrats i, inte lämnat mycket utrymme för alls. En av de för honom helt otänkbara frukterna av de solvarven, är denna lilla bok. Han fortsätter dock att njuta av varats innersta och fortsätter att utforska dess oändliga former och uttryck, utan vare sig ambitioner eller sökande. Vartåt vägen bär och vad som komma skall bekymrar honom inte längre, för nu har det besannats: Hem är där hjärtat är, och det har han aldrig lämnat. 

Detta är min första bok. Snart kommer även e-bok från BoD.se. Sen kommer engelsk översättning. Efter det kommer även ljudbok.