Paula I. Figoni
Tyvärr saknas information om denna upphovsperson (ex författare, översättare, illustratör, fotograf etc).
Är du Paula I. Figoni? Skicka in en presentationstext till oss om dig och ditt författarskap (eller motsvarande) så att vi kan fylla på den här sidan! Här hittar du instruktioner för hur du gör.
-
How Baking Works : Exploring the Fundamentals of Baking Science
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2003-10-31
- ISBN: 9780471268567
-
Figoni/How Baking Works and CIA/Baking & Pastry SET
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2004-03-31
- ISBN: 9780471487180
-
Figoni/How Baking Works + Friberg/Professional Pastry Chef 4th Edition SET
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2003-09-30
- ISBN: 9780471487197
-
Figoni/How Baking Works and Friberg/Advanced Pro Pastry Chef SET
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2003-09-30
- ISBN: 9780471487203
-
How Baking Works: Exploring the Fundamentals of Baking Science, 2nd Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2007-11-30
- ISBN: 9780471747239
-
How Baking Works: Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3rd Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2010-12-31
- ISBN: 9780470392676