Röda ögon i natten

Röda ögon i natten
Serie Malin och Maurizio
Författare
Medverkande
Förlag Joelsgården förlag
GenreSkönlitteratur barn och ungdom
FormatHäftad
SpråkSvenska
Antal sidor272
Vikt0
Utgiven2020-08-05
SABuHc
ISBN 9789189009431
Röda ögon i natten
Äter hästar kött?
Marre reser från Stockholm till sin nya vän Malin på landet, men träffen tar en helt annan vändning än vad de båda förutsett.
Marre blir vittne till att Malins favorithäst äter upp en mus, men Malin vill inte tro honom. Inom kort hotas de av en flock aggressiva, köttätande hästar, och denna mystiska sjukdom sprider sig även till människor ...
Följ med Marre och Malin på den spännande flykten från zombiesmittan som hotar att ta över hela landet.

Petronella Simonsbacka är journalist och författare. Hon är uppväxt i Kiruna och Skövde, samt bosatt i Göteborg. Under de senaste åren har hon skrivit huvudsakligen för den digitala marknaden. Kortromanerna Nytt liv sökes och Evighetstalet, båda inom genren feelgood-romance, har getts ut av Saga Egmont förlag. Den självbiografiska boken Livshungrig, som handlar om hennes cancerresa, är utgiven på samma förlag.
Petronella Simonsbacka har även deltagit i ett antal antologier samt skrivit facklitteratur. Äventyrsromanen Röda ögon i natten är hennes första bok utgiven på Joelsgårdens Förlag. Den utspelar sig bland annat i Falköping och Stockholm. 2019 var Petronella Simonsbacka AIR Litteraturstipendiat i Västra Götalandsregionen.