Allt det goda vi har i Kristus : vår

Allt det goda vi har i Kristus : vår
Serie Allt det goda vi har i Kristus
Författare
Förlag Semnos förlag
GenreReligion
FormatHäftad
SpråkSvenska
Antal sidor120
Vikt108 gr
Utgiven2017-04-05
SABCia
ISBN 9789187827730
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Kristen tro och relationen till Kristus är mitt livs stora bonus. Men jag vet också att det finns så många krafter som fördunklat och problematiserat detta goda och gjort kristen tro till något det inte är och aldrig har varit.
<b/r> Därför ger jag ut de här fyra andaktsböckerna, en för varje årstid. Jag ger ut dem som diakoniprästen Carl-Erik. Jag levde nästan ett kvartssekel bland utslagna och ”tilltufsade” människor i Stockholms city. Nu lever jag bland föräldralösa barn i Östafrika och försöker hjälpa dem till ett bättre liv och en bättre framtid.
<b/r> De här fyra böckerna i pocketformat, som är tänkta att ha med sig i vardagen i innerfickan eller handväskan, vill vara diakonala – ge tro och hopp i allt det som vi går igenom. Gud är god, han har gett oss så mycket gott i Kristus och vill inget hellre än att göra det också i framtiden!
<b/r> Carl-Erik Sahlberg
<b/r> Carl-Erik Sahlberg är teol. dr och docent i kyrkohistoria vid Uppsala universitet samt verksam som författare till ett flertal uppmärksammade böcker. Under drygt tjugo år arbetade han i S:ta Clara kyrka, med ett omfattande uppsökande socialt arbete i Stockholms city. Numera är han bosatt i Tanzania där han tillsammans med sin hustru Overa leder ett arbete bland utsatta barn.