Vuxen : så funkar det

Vuxen : så funkar det
Författare
Förlag Ego förlag i Stockholm
GenreFacklitteratur barn och ungdom
FormatHäftad
SpråkSvenska
Antal sidor256
Vikt0
Utgiven2019-11-11
SABDofa,u
ISBN 9789186907334
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Det här en underhållande, rolig och allvarlig handbok för unga vuxna (15-26 år) och den handlar om allt från hur man hittar sig själv och sin passion, till hur man handskas med pengar, står upp för sig själv och hur man hanterar livets normala motstånd.

Så att man får en positiv rivstart in i vuxenlivet.

Ja, och den handlar såklart om hur man blir sig själv i en värld där alla pressas till att vara likadana. Den handlar om hur man tar hand om sig själv, vad livslycka och framgång egentligen är till skillnad från den yta vi alla exponeras för och jämför oss med så vi alltid känner oss mindre än vi är.

Meningen med den här boken är att visa hur man blir en mogen och säker person men behåller sin ungdomliga gnista och livslust så att man gör sitt liv till det liv man vill ha.

Boken lär också ut viktiga saker om hur man spar pengar, hanterar pengar, hur bostadsmarknaden fungerar, hur man får lån till sin bostad, hur man betalar räkningar, hur man sköter sin ekonomi och planerar för den så att man slipper leva från lön till lön.
Vi pratar också om hur man får sitt drömjobb - från ansökan till att bli den ende företagen vill anställa.

Och boken handlar också om kärlek förstås, hur man tar hand om sina relationer, men också om vänskap och hälsa och hur livet förändras genom åren. Och såklart finns det kapitel om hur man hanterar livets motstånd så man står bättre rustad när livet smyger upp bakom och slår oss med en tegelsten i huvudet.

Ja, här finns allt man behöver kunna för att ta klivet ut i vuxenvärlden med säkrare steg.