Vilma säger hejdå

Vilma säger hejdå
Serie Vilma
Författare
Medverkande
Förlag Rabén & Sjögren
GenreSkönlitteratur barn och ungdom
FormatBoardbook
SpråkSvenska
Antal sidor16
Vikt170 gr
Utgiven2010-09-06
SABHcf
ISBN 9789129674293
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
När Vilma går till dagis måste hon säga hejdå till alla sina djur. Och till tanten på bussen såklart och till allt annat som hon möter på vägen …Varje morgon är ett nytt äventyr - trots att vägen till dagis är den samma varenda dag!

I böckerna om Vilma skildras den spännande vardagen för de allra yngsta. Vilma är i den där åldern då allt är spännande och då allt måste tas på största allvar! Inte kan man gå förbi tanten på bussen utan att säga hejdå eller gå till dagis utan att säga hejdå till alla sina djur - och till allt man möter på vägen till dagis, till exempel den stora bussen, fågeln och huset. Varje dag är ju ett nytt äventyr med nya spännande upptäckter - trots att vägen till dagis är den samma varenda dag!

Där hemma har Vilma en stor filt som man kan gömma sig under. Men det är inte bara Vilma som gömmer sig där. Ett tryne, en svans och några tassar sticker också ut. Vilka djur är det som gömmer sig under Vilmas filt?
En tittut-lek för de allra minsta.

Vilma säger hejdå och Vilma säger titta är de två första kartongböckerna om charmiga Vilma. Småbarnsböcker som på ett barnnära sätt skildrar det lilla barnets syn på världen. Med värme beskrivs de där små sakerna, som vuxna ofta missar men som är så viktiga för en litet barn.