Klart med fyra nya Jack Reacher-böcker

Alan Ritchson spelar Jack Reacher, med en kroppshydda som mer överensstämmer med boken än då Tom Cruise spelade rollen. Foto: Brooke Palmer/Prime Video.

📚 Quattro Reacher. Författarduon Lee Child och hans yngre bror Andrew Child, även känd under pseudonymen Andrew Grant, har skrivit ett nytt avtal med PRH-imprintet Delacorte Press på fyra nya Jack Reacher-thrillers. Den första, ännu ej namngivna boken, i det nya avtalet planeras att publiceras någon gång under 2024. Det blir den 29:e boken i serien, som hittills har sålt över 100 miljoner exemplar världen över. Bok 27 i serien utkom på svenska i maj 2023: Konspirationen. Den 15 december är det för övrigt premiär för säsong 2 av Reacher (Amazon Prime).

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Johanna Melén med ny bok om länderna i Putins skugga

Imperiehunger är en bok om de självständiga länder som genom historien dominerats av Ryssland och som fortfarande drygt tre decennier sedan Sovjetunionens fall kämpar för att ses som något annat än före detta sovjetrepubliker.