Nathalie Svensson debuterar med Lillebror och spalten

Nathalie Svensson

Det var i samband med min sons födelse som jag bestämde mig för att skriva denna bok. Skrivandet har länge varit en del av mitt liv, men jag trodde aldrig att jag en dag faktiskt skulle ge ut en bok. Men här är jag. Berättelsen behövde komma ut. Boken representerar så många barn i en grupp som sällan får synas på ett upplyftande sätt.

Mitt namn är Nathalie och jag är en helt vanlig tvåbarnsmamma. Jag bor i Malmö och jobbar som logoped. Både jag och min son har ett unikt leende. Vi båda är födda med dubbelsidig spalt och det är inget konstigt alls.

Skrivprocessen har varit stärkande och lärorik. Jag fick möjlighet att möta barnet inom mig och omfamna alla känslor som jag själv burit på. Jag ville återspegla dubbelheten som kan rymmas i våra känslor; att oron över det okända kan vara stark ena stunden, för att i nästa vara förbytt till ett självklart mod. 

Det är med stor glädje som jag ser fram emot att dela berättelsen med fler.

Lillebror och spalten

Lillebror och spalten

Fyraåriga Mila har alltid längtat efter ett syskon. En dag får hon veta att hon ska få en lillebror. Äntligen! Men glädjen byts ut mot oro när hon också får veta att hennes lillebror kommer att födas med spalt. Vad är det egentligen? Är lillebror trasig?

Vi får följa Mila i hennes känslofyllda resa att bli storasyster till ett barn med läpp-, käk- och gomspalt. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Fotobok där det tysta landskapet ges en röst

Johanna Syrén fångar i denna dokumentära fotobok det moderna lantlivet i en värld i förändring. Genom bilder och berättelser ger hon en inblick i människors liv och deras nära band till naturen och djuren. Skribenten Samantha Ohlanders ger ytterligare perspektiv kring jordbrukets och glesbygdens utmaningar och den betydelse våra gemensamma värderingar har för framtiden. Boken Av jorden tar oss med på en resa genom historien och nutiden och väcker frågor om identitet och ansvar för en mer omsorgsfull och hållbar framtid. 

Kampen för livet – nu som ljudbok.

En klimatkollaps har drabbat jorden med förödande konsekvenser. Fyra personer får det svåraste av uppdrag, att leda ett projekt som ska rädda mänskligheten från att dö ut.

Från dataspel till världar i bokform

Stefan Gadnell – Skaparen av 90-talets spelsuccé och Akvarellkonstnär

Stefan Gadnell, känd som skaparen av det svenska succéspelet BackPacker från 90-talet, är idag en framstående akvarellmålare och författare.