Sophia Larsson debuterar med Väsenjägarna

Sophia Larsson

Min kärlek för att skriva kom när jag var 13 år, och fick för mig att jag ville skriva en bok. Boken jag skrev var minst sagt dålig, men drömmen om att fylla mitt liv med berättelser har aldrig slocknat.

När jag var 18 så bestämde jag mig för att söka till filmskola. Jag hade en föreställning att mina berättelser hörde hemma på vita duken istället för på papper och att det skulle vara enklare.

Under min tid i filmskola så började jag skriva igen. Mina berättelser lyckades dra till sig en rätt så stor läsarskara online. Med över 1 miljon visningar och över 25 tusen positiva kommentarer så växte självförtroendet för att göra något större, och drömmen om en egen bok flammade upp på nytt.

Våren 2023 påbörjade jag min debutbok som skrev mer eller mindre sig själv på ett par månader. Jag skickade iväg bokmanuset och påbörjade ett samarbete med ett hybridförlag.

Jag är idag 27 år gammal och kan stolt säga att jag uppfyllt min barndomsdröm och blivit publicerad författare.

Vad framtiden kommer att erbjuda är en berättelse som ännu väntar på att skrivas.

Väsenjägarna

Väsenjägarna

Väsenjägarna tar läsaren in en värld där väsen är mer än bara sagor man berättade om förr i tiden. En värld där väsens existens hålls hemlig för majoriteten av världen förutom människor med speciella förmågor som kallas för väsenjägare. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,