Sara Lundin debuterar med Ilse och istiden

Sara Lundin. Fotograf: Hampus Arvidsson

Mitt namn är Sara Lundin och jag är författare och illustratör till Ilse och istiden. Jag föddes i Småland och växte upp i de småländska skogarna men är idag bosatt längs den sörmländska kusten.

Redan som liten började mitt intresse för litteratur, språk och illustration att växa och det ledde i sin tur till att jag valde att bli lärare i bland annat svenska, engelska och bild. Att läsa, skriva och illustrera är något av det roligaste jag vet och jag älskar att inspirera mina elever till att utforska språkets värld. Under mina år som lärare har jag främst arbetat på mångkulturella skolor och har där träffat elever med olika förutsättningar och bakgrunder. Många av dessa barn älskar historia men tycker också att det kan vara lite svårt att förstå ibland. Det är för alla dessa barn som jag skriver.

Ilse och istiden : forntidens fantastiska fakta

Ilse och istiden : forntidens fantastiska fakta

Det är en helt vanlig söndag och Ilse har tråkigt. I alla fall tills hon hittar en bok om istiden i garaget!

Ilses pappa är arkeolog, och när hon frågar honom vad en istid egentligen är för något har han många spännande saker att dela med sig av. Pappa berättar om ulliga elefanter, jättegrytor och stora stenar som flyttar på sig. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,