Lena Zetterberg Björk debuterar med Skriv för att nå fram – texter som engagerar och säljer

Lena Zetterberg Björk. Fotograf: Lo Varg

Får man kalla sig författare nu? Om inte: jag är copywriter, kursledare och föreläsare. Jag skriver alltså copy, varumärkesbyggande och säljande texter, åt olika företag. Och så hjälper jag folk att göra samma sak själva. 

Under åren har kursdeltagare föreslagit att jag ska skriva en bok om de metoder och principer jag lär ut. Och absolut, drömmen om att skriva en bok har funnits med mig sedan jag var 8 år och skrev en diktsamling om jag kopierade upp och häftade på pappas jobb. 

Men jag hade nog tippat att min riktiga debut skulle bli skönlitterär. För det ligger ett halvfärdigt romanmanus i byrålådan också. På ett skrivläger med Mian Lodalen och Sara Lövestam – där jag skulle fokusera på att komma framåt med romanen – fick jag en skrivövning på temat facklitteratur. På 40 minuter hade jag skrivit synopsis till den där boken som mina kursdeltagare hade frågat efter, och det kändes sedan så självklart att jag skulle skriva den. Så romanen har fått vänta. Nu ska den få fokus igen.

Skriv för att nå fram : texter som engagerar och säljer

Skriv för att nå fram : texter som engagerar och säljer

Många företagare, kreatörer och kommunikatörer kämpar för att få effekt av sin marknadsföring. Det är svårare än någonsin att sticka ut i bruset. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,