Nina Gildert debuterar med Skräcknoveller

Nina Gildert. Foto: Sanna Gildert

Jag heter Nina Gildert och är 51 år och den 6 februari 2024 debuterar jag med sju av mina skräcknoveller. Jag kommer från Vetlanda där jag arbetar som vårdadministratör på vårdcentralen Bra Liv. Sedan jag var tonåring har jag alltid haft en fascination för skräckgenren och ett intresse för folktro. I mars 2020 fick jag med novellen Sömnparalys i Creepypodden och kom därefter igång med sitt skrivande på allvar vilket resulterade i denna bok med 7 skräcknoveller. Jag har plöjt det mesta i skräckväg vad gäller filmer, böcker och poddar och jag har många nya noveller klara i huvudet eller halvfärdiga i datorn. Det är svårt att få tiden att räcka till ibland för det jag älskar mest…Jag är i alla fall stolt över att ha färdigställt dessa noveller och att ha fått ge ut dem på LAVA förlag.

7 skräcknoveller

7 skräcknoveller

Skräck lurar runt varje hörn i denna mörka novellsamling. Sju unika skräckberättelser dyker djupt in i hjärtats dunkla vrår och väcker dina värsta mardrömslika föreställningar. I den första novellen, Det vackraste, hotas du av ett fasansfullt barn i en hemsökt byggnad, medan Tordyveln tar dig med på en löprunda genom skräckens dimma. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL