Sandra Johansson debuterar med Hockeytjejerna -mysteriet med hockeyklubban

Sandra Johansson.

Det var en frostig lördagsmorgon när jag klev in i en ishall för första gången. Denna morgon gick jag hand i hand in med min dotter. Hon ville testa på ishockey! Hockeyskolan skulle dra igång och hallen var full av förväntansfulla barn, jag hade skridskorna över axlarna och bar den lånade utrustningen i en höpåse. Efter första träningen var hon fast.

När jag skulle motivera dottern till att läsa letade jag efter böcker om tjejer som spelar hockey, men besvikelsen blev stor, några enstaka modiga tjejer spelar hockey, några åker konståkning och några slutar. 

Så föddes idén om Hockeytjejerna – mysteriet med hockeyklubban. Den skrevs till dottern och blev min debutbok.  

Jag heter Sandra Johansson och bor i Brunskog, Arvika, är född och uppvuxen i Eda innan jag träffade min sambo och flyttade till bondgården vi bor och jobbar på. Min uppväxt har gått i hästens tecken och min lediga tid spenderades med hästarna. Så efter att ha besökt de flesta ridhus i Värmland vill jag nu se varenda ishall!  

Hockeytjejerna : mysteriet med hockeyklubban

Hockeytjejerna : mysteriet med hockeyklubban

Flora går bort mot låneförrådet och ställer backen med utrustning innanför dörren, hon kikar snabbt in men ser inte Mias klubba. När hon vänder sig om ser hon en stor skugga komma emot henne.

Det blir plötsligt iskallt och glödlampan flimrar till. Flora andas häftigt och kväver ett skrik. Hastigt springer hon ut och smäller igen dörren. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL