Malena Sundström debuterar med Kan man få en jävla like?

Malena Sundström.

I november tog jag mitt första steg som författare, en barndomsdröm som nu blivit verklighet. Så länge jag kan minnas har jag längtat efter att få skriva något som andra kan läsa, redan som barn skapade jag påskbrev fyllda med egna världar och historier. Från tidningar och teaterpjäser till radiomanus, fann jag alltid vägar för mitt berättande. Men det var en livskris som fick mig att ta steget att våga skriva en bok.

Jag sätt där på balkongen hemma i Schweiz, där jag bor sedan 15 år, tittade på de vackra bergstopparna och kände mig bara så misslyckad. Jag var 36 år, uppsagd från jobbet, och kände mig förlorad i småbarnsårens kaos. Inspirerad av ilskan och frustrationen över en tillsynes perfekt värld på sociala medier, började jag skriva. Det blev en terapi, ett sätt att vända kris till kreativitet.

Min fascination för det mänskliga psyket och hur vi framställer oss själva på nätet blev en inspirationskälla. Som kommunikatör på sociala medier reflekterar jag mycket över vårt behov av bekräftelse. Denna insikt, tillsammans med erfarenheter från bergslopp och en livskris, formade grunden för mitt skrivande.

Jag hoppas att mina berättelser ska väcka tankar, skapa igenkänning och kanske även ett skratt eller två. Att dela mina historier med världen är en dröm som nu blir sann.

Kan man få en jävla like?

Kan man få en jävla like?

Kan man få en jävla like? är en satirisk pärla som blandar det bästa av feelgood med en vass blick på samtiden.

Möt Molly, en förvirrad kvinna mitt i Stockholms lyx och flärd. Hon har allt utom det som verkligen räknas äkta glädje. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Kampen för livet – nu som ljudbok.

En klimatkollaps har drabbat jorden med förödande konsekvenser. Fyra personer får det svåraste av uppdrag, att leda ett projekt som ska rädda mänskligheten från att dö ut.

Fotobok där det tysta landskapet ges en röst

Johanna Syrén fångar i denna dokumentära fotobok det moderna lantlivet i en värld i förändring. Genom bilder och berättelser ger hon en inblick i människors liv och deras nära band till naturen och djuren. Skribenten Samantha Ohlanders ger ytterligare perspektiv kring jordbrukets och glesbygdens utmaningar och den betydelse våra gemensamma värderingar har för framtiden. Boken Av jorden tar oss med på en resa genom historien och nutiden och väcker frågor om identitet och ansvar för en mer omsorgsfull och hållbar framtid.