Anna Samuelsson debuterar med Res och tälta med barn – en guide till naturupplevelser i Sverige och övriga Europa

Anna Samuelsson.

Förra året debuterade jag som skönlitterär författare med spänningsromanen Statisterna. Då visste jag inte att jag 2023 skulle ge ut en guidebok om friluftsliv. Texten växte fram under året och jag hade mycket bildmaterial att komplettera med. Friluftsliv har varit en del av min uppväxt så länge jag kan minnas, och är det även nu. När jag var liten ägnade vi oss åt bland annat segling och skidåkning. Tältet var ofta med på semestrarna. En del har förstås förändrats sedan dess, men min dragning till att vara utomhus och tälta finns kvar, oavsett om jag paddlar, cyklar eller klättrar.

För några år sedan blev barnen en del av min familj. Tältsemestrarna har fortsatt. Jag vet att det inte är så för alla. Friluftsliv är inte alltid enkelt med barn och det krävs mer planering och utrustning. Å andra sidan kan det bli en fantastisk semester. Med guideboken vill jag inspirera till både mindre turer och större äventyr. Jag hoppas att fler kan uppleva naturen i Sverige och övriga Europa!

Res och tälta med barn : en guide till naturupplevelser i Sverige och övriga Europa

Res och tälta med barn : en guide till naturupplevelser i Sverige och övriga Europa

Res och tälta med barn är en inspirerande guidebok om friluftsliv och att komma ut i naturen, från de mindre upplevelserna till det stora äventyret. Här varvas praktisk information med personliga tips om allt från packning till resmål och aktiviteter. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

En balansgång i ondska

Anne Agardhs ”Med slavar i lasten” är en historisk roman baserat på ett verkligt livsöde; en svensk man som var slavhandlare på 1700-talet.

För tjugo år sedan ville Anne Agardh veta mer om sin släkt.

Från dataspel till världar i bokform

Stefan Gadnell – Skaparen av 90-talets spelsuccé och Akvarellkonstnär

Stefan Gadnell, känd som skaparen av det svenska succéspelet BackPacker från 90-talet, är idag en framstående akvarellmålare och författare.

Adoptionsdrama i inbördeskrigets skugga

En utplånad bondby på Sri Lanka och två överlevande systrar som inte känner varandras existens tar oss in i ett virrvarr av händelser och en hel palett av människoöden både på den mytomspunna ön samt i Sverige och Frankrike.