Anna Samuelsson debuterar med Res och tälta med barn – en guide till naturupplevelser i Sverige och övriga Europa

Anna Samuelsson.

Förra året debuterade jag som skönlitterär författare med spänningsromanen Statisterna. Då visste jag inte att jag 2023 skulle ge ut en guidebok om friluftsliv. Texten växte fram under året och jag hade mycket bildmaterial att komplettera med. Friluftsliv har varit en del av min uppväxt så länge jag kan minnas, och är det även nu. När jag var liten ägnade vi oss åt bland annat segling och skidåkning. Tältet var ofta med på semestrarna. En del har förstås förändrats sedan dess, men min dragning till att vara utomhus och tälta finns kvar, oavsett om jag paddlar, cyklar eller klättrar.

För några år sedan blev barnen en del av min familj. Tältsemestrarna har fortsatt. Jag vet att det inte är så för alla. Friluftsliv är inte alltid enkelt med barn och det krävs mer planering och utrustning. Å andra sidan kan det bli en fantastisk semester. Med guideboken vill jag inspirera till både mindre turer och större äventyr. Jag hoppas att fler kan uppleva naturen i Sverige och övriga Europa!

Res och tälta med barn : en guide till naturupplevelser i Sverige och övriga Europa

Res och tälta med barn : en guide till naturupplevelser i Sverige och övriga Europa

Ur recension av Helena Sjöholm, BTJ-häfte 2-2024:
"Med tydliga och välskrivna texter går Anna igenom de viktigaste temana för utevistelser och resor. Boken har en tilltalande layout med fina färger och många härliga färgfotografier tagna av författaren själv. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,