Gabriella Mårtenson debuterar med Ingen vind kan blåsa omkull mig

Gabriella Mårtenson.

Gabriella Mårtenson (f.1982) arbetar och bor i Malmö. Hennes dagboksanteckningar har blivit grundstommen för ”Ingen vind kan blåsa omkull mig” (2023). Under många år har hon kastats in och ut från psyk.

I självbiografin formulerar hon sina erfarenheter och delar med sig i hopp om att förvandla fördomar om psykisk ohälsa till kunskap och insikt.

Ingen vind kan blåsa omkull mig

Ingen vind kan blåsa omkull mig

<em>Ingen vind kan blåsa omkull mig</em> är en självbiografi av Gabriella Mårtenson om livet med sjukdomen schizoaffektivt syndrom.
Det är en bok om mörker. Det är en bok om liv och död och allt däremellan. Det är en bok om ljus och om att klara av dagarna, om överlevnad mitt i all kaos. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Kampen för livet – nu som ljudbok.

En klimatkollaps har drabbat jorden med förödande konsekvenser. Fyra personer får det svåraste av uppdrag, att leda ett projekt som ska rädda mänskligheten från att dö ut.

Från dataspel till världar i bokform

Stefan Gadnell – Skaparen av 90-talets spelsuccé och Akvarellkonstnär

Stefan Gadnell, känd som skaparen av det svenska succéspelet BackPacker från 90-talet, är idag en framstående akvarellmålare och författare.

En balansgång i ondska

Anne Agardhs ”Med slavar i lasten” är en historisk roman baserat på ett verkligt livsöde; en svensk man som var slavhandlare på 1700-talet.

För tjugo år sedan ville Anne Agardh veta mer om sin släkt.