Lotta Sjunnesson debuterar med Jag ligger på soffan : en bok om utmattning

Lotta Sjunnesson. Fotograf: Hanna Toresson

Det hade gått år sedan jag skrev senast. Jag såg mina ofärdiga alster i datorn. Jag ville fortsätta skriva, men tiden fanns inte. Till slut bestämde jag mig. Jag tog tjänstledigt. Satt och skrev i sex månader. Kom in i det härliga författandet igen och till min glädje blev resultatet mitt namn på två bokryggar. I somras kom min barnbok, ”Hitta tavlan!” ut och nu kommer min bok ”Jag ligger på soffan : en bok om utmattning”. Den sistnämnda handlar om hur jag gick från att vara en trebarnsmor med järnkoll på allt, till en person som saknade förmåga att läsa och skriva och som inte klarade av att få iväg sin fyraåring till förskolan. Den handlar om hur jag blev sjuk och min väg tillbaka till ett friskt liv där berättelsen varvas med fakta om sjukdomen. Med boken vill jag ge hopp till dem som just blivit sjuka i utmattning, men också att den ska vara en väckarklocka till dem som är i full fart på väg att bli sjuka, i hopp om att de ska stanna upp och ändra riktning. 

Jag ligger på soffan : en bok om utmattning

Jag ligger på soffan : en bok om utmattning

Att inte orka med mina barn, det var det värsta.

Plötsligt kunde jag inte längre läsa. Jag klarade inte av att laga mat och ha två kastruller samtidigt på spisen utan att få panik.

Efter att i flera år kämpat med att vara både läkare och en närvarande mamma sa min kropp plötsligt stopp. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,