Sune Ågren debuterar med En tankelek : Om personlig utveckling utifrån kvantfysiken

Sune Ågren. Fotograf Cecilia Hedström

Jag heter Sune Ågren, bor i Göteborg och är uppvuxen på ett litet jordbruk i Norrland. På latingymnasiet i lärdomsstaden Härnösand läste jag bl.a. filosofi vilket senare i livet ledde till intresse för vetenskapsmän och filosofer inom kvantfysik. Efter gymnasiet studerade jag ryska på Försvarets Tolkskola och ekonomi på Handelshögskolan i Stockholm samt vid INSEAD i Fontainbleau utanför Paris. Jag har arbetat som anställd företagsledare inom olika industrier som Nylands Mattfabrik AB, Holmsund Golv och Götaverken Modul AB. För att jobba åt mig själv blev jag serieentreprenör med köp, utveckling och försäljning av egna företag med ett internationellt arbetsfält. Mitt sista företag i kedjan, Vadsbo LightTech AB, avyttrades och såldes in på börsen år 2016 där det fortfarande lever och frodas. Den grekiske filosofen Herakleitos beskrev redan för ca 2 500 år sedan tillvaron som stadd i ständig förändring med uttrycket Panta rhei. Under min livsresa har hans livssyn väglett mig.  

En tankelek : om personlig utveckling utifrån kvantfysiken

En tankelek : om personlig utveckling utifrån kvantfysiken

Alla har vi hört talas om hur arv och miljö formar oss människor. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL