Matilda Waldner debuterar med Mamma betalar

Matilda Waldner.

Har du någonsin undrat över vad som sker bakom stängda dörrar i svenskt näringsliv? Vad unga kvinnor med diplom från elitskolor diskuterar över en flaska vin efter en händelserik vecka? Jag vet, och jag kan berätta det för dig.

Efter avslutad examen vid Handelshögskolan i Stockholm, chefsjobb och ett antal år inom startupvärlden bestämde jag mig för att skriva ner det jag upplevt, hört och sett. Historierna blev helt enkelt för många och för intressanta för att samla damm i minnet. Resultatet blev en debutroman som jag hoppas ska väcka tankar, skratt och slukas i ett nafs! 

Mamma betalar

Mamma betalar

Barndomsvännerna Niki, Amalia, Melinda och Helen är alla i startgroparna för sina karriärer. Utrustade med tunga diplom från juristprogrammet och Handelshögskolan tar deras nya liv fart och fylls snabbt med äventyr som sträcker sig från Stockholm till London och Dubai, i en värld där alla lever efter principen work hard, play hard. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL