Mirelle Kjellander debuterar med Där tysta ekon ropar

Mirelle Kjellander.

Jag heter Mirelle Kjellander och är bosatt på landet i Skåne med min familj. Jag brinner för skrivande och arbetar som skribentkonsult och frilansjournalist. Genom mitt arbete med textbearbetning är det min stora glädje och ambition att sprida inspiration och kunskap. Jag vill hjälpa människor att utveckla sina färdigheter för att uppnå framgång inom skrivandets värld. Jag är utbildad i textanalys, retorik och språkets byggnad och bruk på universitetsnivå. 

Så länge jag kan minnas har det varit en i raden av mina drömmar att skriva en bok. Jag höll på med ett annat projekt när jag hastigt snubblade in på denna roman via en mardröm, som senare skulle bli katalysatorn i boken. Scenen jag såg framför mig, med pojken på bryggan, gjorde mig nyfiken. Vad hände sen? När jag satte mig ner för att skriva ner drömmen fortsatte pennan vidare. Där tysta ekon ropar är den första boken i serien om De tysta.

Där tysta ekon ropar

Där tysta ekon ropar

Kan en främlings val påverka ditt liv till sista andetaget? Olivia, en medial kvinna på tjugoåtta år, vaknar upp varje morgon med en tom famn. Hon och Alex har lämnat ett stressigt stadsliv bakom sig för att bosätta sig i en villa, belägen vid en sjö. Efter ett år av ofrivillig barnlöshet tickar klockan vidare medan livet, i väntan, står still. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.