Maria Danielsson debuterar med Visdom från hjärtat – En handbok för livet

Maria Danielsson Porträttfoto: Björn Fotograf Stockholm

Under 2000-talet studerade jag religionsvetenskap och historia vid Lunds universitet. Vid en föreläsning diskuterades begreppet nåd. Nåd är i kristen uppfattning en Guds gåva till människan. Läran om nåden är starkt förknippad med läran om synden. Mina studieår vid Humanistiska och Teologiska fakulteterna blev startskottet på mitt andliga sökande efter svaren på mina frågor. Finns Gud? Vad är andlighet? Hur når man inre frid och förlåtelse? Vad är försoningens budskap? Vad är ett bra ledarskap? Vem var Maria Magdalena? Vad är den heliga Graal? Vad är det tredje könet? Vad är uppvaknandet och den gyllene tidsåldern? Hur kan jag använda de universella lagarna i mitt liv? Vad är attraktionslagen? De existentiella frågorna är grunden för denna bok och handlar om människans livsvillkor.

Vi går från Fiskarnas tidsålder till Vattumannens tidsålder. Vi ska in i en Gyllene tidsåldern även kallad för Golden age. Det vi ser är en maktkamp och krig mellan ljuset och mörkret. Fiskarnas tidsålder kollapsar och gamla system faller framför våra ögon. Vi vill veta vår framtid. Vi står inför ett paradigmskifte och de existentiella frågorna är viktigare än någonsin.

Jag har under flera år samlat på mig, kunskaper, visdom, utbildning, förhållningsätt, perspektiv, konkreta råd, lärdomar, erfarenheter och hittat min tolkning på livets frågor. När eleven är redo att lyssna dyker läraren upp. Visdom från hjärtat – En handbok för livet ger förklaringar, idéer och förslag för att förbättra ditt tillstånd i livet och som har något viktigt att säga människor i en tid när olika kriser i världen skakar om hela vår tillvaro. Mitt författarskap handlar om att handleda människor till ett högre medvetande. Jag ger vägledning till att förstå vem man är. När du har läst boken och väckt ditt hjärta har du gjort en inre resa av personlig utveckling och transformation. Boken ger inspiration och motivation till att höra ditt hjärtas röst och följa din lycka och ditt ledarskap. Det handlar om att hitta balans i relationer och hur du undviker att hamna i offerrollen och hur du ser till att få det du behöver. Självledarskap, självkärlek, självvärde, självkontroll och självförtroende. Jag har skrivit en framgångshandbok som ger kunskap och visdomsord. Det är andlig bok för nybörjare. Det är ett historiskt uppslagsverk.

“Livet är som ett konstverk. Du är en spirituell varelse som har mänskliga livserfarenheter. Det är ett experiment och du skapar hela tiden i nuet. Ditt liv består av upplevelser, bakslag, besvikelser och lyckliga stunder. Det är en del av konstverket. När du har denna livsfilosofi kan du hantera dina emotioner och acceptera dina motgångar. Din historia är som medicin för världen. Din själ har samlat på sig mycket under årens lopp. Alla dina prövningar, trauman, livsläxor och tuffa tennismatcher har format dig. Din livsresa visar vägen för andra människor.”
Jag är författare, diplomerad coach, konsult, förläggare och lärare. Jag har Filosofie kandidatexamen i historia, religion vid Lunds universitet. Jag är bosatt i Stockholm.

Mer information om Maria Danielsson hittar du på webbplatsen: mariadanielsson.se

Visdom från hjärtat : en handbok för livet

Visdom från hjärtat : en handbok för livet

Maria Danielsson presenterar här Visdom från hjärtat - En handbok för livet. Boken handlar om personlig utveckling, självförverkligande, medvetandet, andlighet, hälsa och relationer. Det är en framgångshandbok som ger kunskap, visdomsord och som består av egna erfarenheter, tolkningar, insikter, konkreta råd, övningar, affirmationer och frågeställningar. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Kampen för livet – nu som ljudbok.

En klimatkollaps har drabbat jorden med förödande konsekvenser. Fyra personer får det svåraste av uppdrag, att leda ett projekt som ska rädda mänskligheten från att dö ut.

Adoptionsdrama i inbördeskrigets skugga

En utplånad bondby på Sri Lanka och två överlevande systrar som inte känner varandras existens tar oss in i ett virrvarr av händelser och en hel palett av människoöden både på den mytomspunna ön samt i Sverige och Frankrike.