Hanna Ericsson Franzén debuterar med Den försvunna stenen

Hanna Ericsson Franzén

Jag heter Hanna Ericsson Franzén och arbetar i förskolan som specialpedagog med språkinriktning. Skrivandet har alltid funnits med mig och nu fick idéerna inte längre plats i byrålådan. Det var dags för ett nytt äventyr. Min största inspirationskälla, förutom mitt eget barnasinne, är barnen jag har omkring mig. Det finns så mycket att fantisera och drömma om och så mycket att upptäcka och utforska. För mig är det viktigt att böckerna inte bara blir något man läser och sedan lägger åt sidan. Jag vill att karaktärerna och fantasierna ska få liv även utanför boken. Jag vill väcka barnens nyfikenhet, inte bara på böcker utan på världen omkring dem.

“Den försvunna stenen” är en bilderbok med vackra illustrationer av Nora Segerdahl. I boken får vi följa ekorren Ester och hennes vänner i jakten på en försvunnen sten och svaret på andra små mysterier. Det visar sig att allt inte är som man tror, men det mesta löser sig när man samarbetar. Boken innehåller dessutom fakta om de olika djuren och aktiviteter att själv testa i skogen.

Den försvunna stenen

Den försvunna stenen

Esters allra vackraste sten har försvunnit! Hon måste ge sig ut och leta efter den.
Men det är inte bara Esters sten som är borta. Harrys blomma är förstörd och någon har bajsat på Mickes trappa!

Vad är det för mystiskt som har hänt i skogen?
Följ med djuren när de försöker lösa mysteriet med den försvunna stenen. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Ola Nilsson släpper novellsamling

Regelriket är ett porträtt av sonen och den förlorade modern, men också en samling berättelser om livets förutsättningar och bristningsgränser, om konst, trasig kärlek och mänskliga relationer i blixtbelysning.

En balansgång i ondska

Anne Agardhs ”Med slavar i lasten” är en historisk roman baserat på ett verkligt livsöde; en svensk man som var slavhandlare på 1700-talet.

För tjugo år sedan ville Anne Agardh veta mer om sin släkt.