De kommer till Bokmässan by Night

Författaren Jonas Hassen Khemiri kommer till Bokmässan by Night under årets Bokmässa i Göteborg. Arkivbild: Fredrik Sandberg/TT.

Fredag den 29 september återvänder Bokmässan by Night med bland andra Jonas Hassen Khemiri, Agneta Pleijel och Rebecca och Fiona.

Klubbkonceptet Bokmässan by Night arrangerades för första gången i fjol under Bokmässan i Göteborg. Konceptet är en kombination av barhäng och kulturupplevelser och återkommer även på årets bokmässa, enligt ett pressmeddelande.

Bland programpunkterna finns ståupp med Judy Gold och Melody Farshin, livekritik med kritikerna Mikaela Blomqvist, Jesper Högström och Valerie Kyeyune Backström, livepoddande av Flora Wiströms ”Röda rummet” och ”Det skaver” med Cassandra Klatzkow, Elsa Ekman och Nadia Kandil samt spelning med dj-duon Rebecca och Fiona.

Under programpunkten Strages scen kommer musikjournalisten Fredrik Strage att intervjua artister som Bob hund, Fricky och Mapei.

Författare som deltar i Bokmässan by Night är Jonas Hassen Khemiri, Elis Monteverde Burrau och Agneta Pleijel.

Bokmässan i Göteborg pågår den 28 september till 1 oktober.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,