Mogwai förlag kör Kickstarter för svensk Western-bok

Mogwai förlag står bakom denna Kickstarter som ska finansiera trycket av boken.

💰 SweKickstarter. Boken När svenskarna sköt skarpt beskrivs av Mogwai förlag som ”är ”en underhållande och lärorik populärkulturell djupdykning i Sveriges fascination för vilda västern och den nordamerikanska ursprungsbefolkningen. Man får dessutom lära sig allt om den udda genren av svenska westernfilmer!”
Boken är färdigskriven och formgiven och redo att skickas iväg till tryckeri. Allt som behövs nu är hjälp med att finansiera tryckkostnaden. Därför kör man en Kickstarter som med 43 timmar kvar saknar 3500 kronor.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL