Snart premiär för filmatisering av Jonas Karlsson-novell

🎦 Novellfilmatisering. Långnovellen Rummet ingår i skådespelaren och författaren Jonas Karlssons novellsamling Den perfekte vännen. Den har blivit film med den amerikanska titeln Corner Office. Huvudperson Björn döps om till Orson och spelas av John Hamm (som slog igenom i den kultserien Mad Men). Premiär för filmen den 4 augusti 2023.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.