Ilana Eleá debuterar med Emma

Ilana Eleá. Fotograf: Andrea Belluso

Jag är brasiliansk född 1978 och flyttade från Rio de Janeiro till Sverige 2011. De kulturella skillnaderna gjorde att jag skrev min första bok “Neve e Sol” som handlar om min upplevelse att emigrera till Sverige. Sedan dess har jag publicerat 4 böcker till på portugisiska: prosa, poesi och erotik. Jag har doktorerat inom Pedagogik och jobbade som vetenskaplig koordinator på The International Clearinghouse on Children, Youth and Media/Nordicom (Göteborg Universitet) och som skolbibliotekarie (Europaskolan Gamla Stan). Efter jättefina kommentarer från mina läsare i Brasilen till de två böcker publicerade ur min erotiska trilogi, ”Emma e o sexo” och ”Emma e o poliamor” tog jag en annan väg, och nu läser jag Sexologi/ Sex Coach i USA (Sex Coach U). ”Emma, en erotisk berättelse” är den första volymen av min trilogi, och min debut på svenska. 

Emma : en erotisk berättelse

Emma : en erotisk berättelse

Emma är en ung, svensk antropolog. Hennes studier om mänsklig sexualitet leder henne till Brasilien, där hon har för avsikt att noggrant observera det erotiska beteendet hos sexuellt starka kvinnor. Allteftersom börjar dock Emmas begär hota hennes förmåga att hålla huvudet kallt under sina studier, och blir till bränsle för ett äventyr på jakt efter njutning. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,