Liza Fry debuterar med en berättelse om makt, vänskap och inre styrka

Liza Fry

Det roligaste jag vet är att hitta på berättelser. Det har jag gjort i hela mitt liv. När jag var liten satt jag på hästryggen och hittade på mystiska historier om skogen jag red igenom.

De senaste 25 åren har jag arbetat med scenkonst för barn och unga på olika vis. Jag både skriver, regisserar och skådespelar, men jobbar också som teaterpedagog.

Det bästa med det jobbet är att jag får prata med barn och unga om allt i hela livet. Både det roliga och det jobbiga. I min bok skriver jag om saker som är svåra att prata om.

Jag har gått på teaterskola i Paris och utbildat mig i skrivande på Linnéuniversitet i Växjö.

Jag bor i Lund och har en man och två barn.

När jag skriver har jag ofta sällskap av min hund Pussel. Precis som när jag var liten tycker jag fortfarande om att vara ute i naturen. Även i min bok har skogen betydelse som en plats där huvudpersonen finner tröst och där hon kan bearbeta sina upplevelser.

Skatpakten

Skatpakten

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Johanna Melén med ny bok om länderna i Putins skugga

Imperiehunger är en bok om de självständiga länder som genom historien dominerats av Ryssland och som fortfarande drygt tre decennier sedan Sovjetunionens fall kämpar för att ses som något annat än före detta sovjetrepubliker.