Arvid Zheng Norin debuterar med Köldhorans sång (eller balladen om den vita viskningen)

Arvid Zheng Norin

Jag kommer från Boden och växte upp i en miljö där rövarhistorien var en prominent del av den lokala underhållningen, särskilt om man närmade sig ljugarbänken inne på Domus. Den ena historien var värre än den andra, och den tredje hade säkerligen varit med om något ännu värre än den fjärde. Det enda som höll samman berättelserna var att de var uppenbart påhittade, eller i vart fall kraftigt överdrivna, och att det började barka ganska tidigt.

Själv kom jag att fastna för lite mer raffinerade versioner av hitte-på, fantastiken. Allt ifrån Tolkien till Tove Jansson och säkerligen har jag mycket med mig därifrån. Nu har jag försökt gifta samman all denna galenskap i min debutroman Köldhorans sång (eller balladen om den vita viskningen), som innehåller berättelsen om björnmästerskapet i stubbryckning, skräckhistorien om Mörkmården och Väderbiten, visan om vansinnesverket Barnajägarmyndigheten och mycket, mycket mer. Dröm dig gärna bort och tillbaka.

Köldhorans sång (eller balladen om den vita viskningen)

Köldhorans sång (eller balladen om den vita viskningen)

Barnajägarmyndigheten i Alaska har fått problem. Vid de kraftiga temperaturfall som blivit allt vanligare i delstaten börjar barnajägarkittet fallera. Och då tekniken sviker står man där med bara nävarna i de björntätaste av marker. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.