Hoi Publishing AB gör nyemission – ska ta in upp till 5,8 Mkr

📈 Nyemission. Hoi Publishing AB tar in nytt kapital. En företrädesemissionen (riktad till befintliga aktieägare) ger vid full teckning ca 4,5 Mkr (före avdrag för transaktionskostnader). Därutöver görs en nyemission riktad till allmänheten på ytterligare max 1,3 Mkr. Genom teckningsförbindelser och garantiåtaganden garanteras 2,4 Mkr (54 procent av företrädesemissionen), skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.