Britta Sundvisson debuterar med Badjävlarna

Britta Sundvisson

Jag föddes i Uppsala 1974 och bodde mina första levnadsår i Öregrund, en riktig pärla vid havet på Östkusten. Flyttade sedan till Härnösand, Norrlands Aten, också den är en fin och havsnära kuststad.

Jag växte upp med ett stort intresse för musik, foto, teater och all sorts kulturliv. Även sol och bad älskade jag redan som barn.

Jag är nu bosatt på Västkusten i Göteborg sedan mer än 20 år och har tillsammans med en god vän upptäckt alla dessa fantastiska badplatser och där föddes idén att sammanställa dessa till en bok. Att skriva en bok har aldrig varit en dröm eller ens en tanke men nu har det blivit ändring på det.

Jag kan nu av en mycket angenäm slump och av kärleken till havet och sjöarna kan titulera mig författare.

Badjävlarna : en guide till badplatser i och omkring Göteborg

Badjävlarna : en guide till badplatser i och omkring Göteborg

I och omkring Göteborg finns en fantastisk kust, vackra stränder och fina sjöar med många badplatser. I den här guiden får du en översikt av många av de badplatser som Göteborg med omnejd har att erbjuda. Varje badplats beskrivs i detalj med information om typ av bad, hur man tar sig dit, faciliteter, parkering, tillgänglighet och annan praktisk information. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Kampen för livet – nu som ljudbok.

En klimatkollaps har drabbat jorden med förödande konsekvenser. Fyra personer får det svåraste av uppdrag, att leda ett projekt som ska rädda mänskligheten från att dö ut.

Fotobok där det tysta landskapet ges en röst

Johanna Syrén fångar i denna dokumentära fotobok det moderna lantlivet i en värld i förändring. Genom bilder och berättelser ger hon en inblick i människors liv och deras nära band till naturen och djuren. Skribenten Samantha Ohlanders ger ytterligare perspektiv kring jordbrukets och glesbygdens utmaningar och den betydelse våra gemensamma värderingar har för framtiden. Boken Av jorden tar oss med på en resa genom historien och nutiden och väcker frågor om identitet och ansvar för en mer omsorgsfull och hållbar framtid.