Britta Sundvisson debuterar med Badjävlarna

Britta Sundvisson

Jag föddes i Uppsala 1974 och bodde mina första levnadsår i Öregrund, en riktig pärla vid havet på Östkusten. Flyttade sedan till Härnösand, Norrlands Aten, också den är en fin och havsnära kuststad.

Jag växte upp med ett stort intresse för musik, foto, teater och all sorts kulturliv. Även sol och bad älskade jag redan som barn.

Jag är nu bosatt på Västkusten i Göteborg sedan mer än 20 år och har tillsammans med en god vän upptäckt alla dessa fantastiska badplatser och där föddes idén att sammanställa dessa till en bok. Att skriva en bok har aldrig varit en dröm eller ens en tanke men nu har det blivit ändring på det.

Jag kan nu av en mycket angenäm slump och av kärleken till havet och sjöarna kan titulera mig författare.

Badjävlarna : en guide till badplatser i och omkring Göteborg

Badjävlarna : en guide till badplatser i och omkring Göteborg

I och omkring Göteborg finns en fantastisk kust, vackra stränder och fina sjöar med många badplatser. I den här guiden får du en översikt av många av de badplatser som Göteborg med omnejd har att erbjuda. Varje badplats beskrivs i detalj med information om typ av bad, hur man tar sig dit, faciliteter, parkering, tillgänglighet och annan praktisk information. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.