Jaqueline Lundqvist debuterar med en paranormal romance om vänskap, kärlek och svek

Jaqueline Lundqvist.

Redan som liten hade jag stor fantasi och älskade att skriva. Under mina skolår var även musiken ett stort intresse och jag tog både sånglektioner och pianolektioner. Musiken och skrivandet kunde få mig att drömma mig bort till en värld där allt var möjligt. Min dröm var att få arbeta med mina kreativa sidor, genom att bli artist eller författare.

Efter att ha studerat musik på gymnasiet valde jag att utbilda mig till lärare, ett givande och viktigt yrke där jag har möjlighet att inspirera elever till att upptäcka skrivglädje. Under de första åren som lärare föddes inspirationen till min debutroman, I månskenets famn. Driven av en önskan att skapa en spännande bok, spelade musiken en avgörande roll för att åstadkomma den rätta känslan och atmosfären under skrivprocessen.

Genom att förena mina intressen har romanen formats till berättelsen den är idag, samtidigt som jag har funnit en passion och riktning som författare.

[Book: ISBN hittades ej]

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Johanna Melén med ny bok om länderna i Putins skugga

Imperiehunger är en bok om de självständiga länder som genom historien dominerats av Ryssland och som fortfarande drygt tre decennier sedan Sovjetunionens fall kämpar för att ses som något annat än före detta sovjetrepubliker.