Jaqueline Lundqvist debuterar med en paranormal romance om vänskap, kärlek och svek

Jaqueline Lundqvist.

Redan som liten hade jag stor fantasi och älskade att skriva. Under mina skolår var även musiken ett stort intresse och jag tog både sånglektioner och pianolektioner. Musiken och skrivandet kunde få mig att drömma mig bort till en värld där allt var möjligt. Min dröm var att få arbeta med mina kreativa sidor, genom att bli artist eller författare.

Efter att ha studerat musik på gymnasiet valde jag att utbilda mig till lärare, ett givande och viktigt yrke där jag har möjlighet att inspirera elever till att upptäcka skrivglädje. Under de första åren som lärare föddes inspirationen till min debutroman, I månskenets famn. Driven av en önskan att skapa en spännande bok, spelade musiken en avgörande roll för att åstadkomma den rätta känslan och atmosfären under skrivprocessen.

Genom att förena mina intressen har romanen formats till berättelsen den är idag, samtidigt som jag har funnit en passion och riktning som författare.

I månskenets famn

I månskenets famn

Nytt år, nya möjligheter, tänker Loreena när hon går genom den pampiga skolporten för sista året på gymnasiet. Hennes hjärta slår hårt i bröstet när hon får reda på att Louis, hennes hemliga förälskelse, ska gå i hennes klass. Hon är ännu ovetande om att en ny kille ska börja i klassen samma dag, Angelo, som snart kommer att förändra hennes liv. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.