Maria Andrén debuterar med ett äventyr om kidnappare, katter som talar i kod och mystiska människor

Maria Andrén

Jag önskar att ge en mysig och rolig läsning. Tänk en humoristisk Morden i Midsomer för barn med tre hundar som detektiver. En kapitelbok med många härliga färgillustrationer och där franska ord finurligt smygs in i texten. Att jag fick med konstnären Sara N Bergman att illustrera känns som en guldvinst! 

Jag har hela mitt yrkesverksamma liv arbetat som frilans inom scenkonst, som skådespelare, manusförfattare och producent. När det för några år sedan mest blev administrativt arbete, började jag längta efter det egna skapandet och sökte in till Linnéuniversitetets konstnärliga utbildning Att skriva barnlitteratur. 

Min stora hobby är hundar, så att baka in hundarna i skrivandet kändes givet. Jag är sedan 2007 uppfödare av chihuahua och en mycket aktiv hundutställare. Jag har själv fött upp och vunnit med hundar som blivit världsvinnare, europavinnare och multichampions. 

Min man, som är kompositör, en drös med chihuahuor och jag, bor i ett gammalt rött hus i Steninge, en by utefter Hallands kust.

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL