Fredrik Backman lämnar både Forum och Salomonsson Agency

🕶️ Miljöombyte. Författaren Fredrik Backman har sagt upp sina avtal med både sin agentur (Salomonsson Agency) och sitt nuvarande förlag (Forum) där han gett ut sju böcker, skriver SvB. ”Efter det kommer jag flytta till en amerikansk agentur. Det finns ingen konflikt, det är ett helt personligt beslut”, skriver Fredrik Backman till SvB. Han har inte klart med något nytt svenskt förlag, men lär kunna välja och vraka.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.