Bookbeat på väg mot omsättning över 1 miljard kronor 2023

🎧 Ljudbokstillväxt. När Bookbeat summerade det första kvartalet (Q1-2023) för några veckor sedan kunde VD Niclas Sandin konstatera att prenumerationstintäkterna (för alla länder) passerat en miljard kronor på årsbasis (snittinäkten per månad under Q1 multiplicerad med 12). Detta sju år efter lansering. Dessutom slog Bookbeat rekord i antalet nya kunder under ett kvartal.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.