Jenny Gemsiö Molstre debuterar med en varm och personlig barnbok

Jenny Gemsiö Molstre.


Mitt namn är Jenny Gemsiö Molstre.

Jag är doktor i psykologi och har jobbat med barn med autism och andra neurologiska sjukdomar och funktionsvarianter iöver tio år.

(Jag blev erbjuden att publicera min avhandling om autism och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar hos barn somjag skrev år 2013).

Jag har fyra barn och bor i soliga Kalifornien med min familj! Jag har bott här sedan jag studerade psykologi vidUniversitetet i San Diego. Jag träffade min man i samma veva som jag tog min doktors examen i klinisk psykologi medinriktning på familj- och barn terapi.

Jag har alltid älskat att läsa blandad litteratur och att skriva allt från poesi till noveller.

Jag åker hem till Sverige med familjen minst två gånger per år. Vi tillbringar mycket tid med mina föräldrar utanförNorrköping och i Stockholm med min bror och hans familj.

När min yngsta, nu 4 åriga son var 2 år, fick han ett epilepsianfall som orsakade en hjärnskada. Hjärnskadan harframförallt påverkat hans talförmåga. Han har nu en grav neurologisk funktionsnedsättning.

Det var en fruktansvärd chock för hela familjen och riktigt svårt att förstå för våra tre äldre barn.

Jag började nyligen skriva på en bok om allt som hänt och det var då jag kom på tanken att skriva den här otroligt viktigabarnboken. En bilderbok för lite yngre barn för att hjälpa dem att förstå att vi alla är olika.

Mina äldre barn, William, Madeleine och Filip bad om att få ha med sina teckningar i boken om sin lillebror.

Lillebror heter Maximilian (Maxie) men vi har valt att kalla bokens huvudperson ”Leo”.

Boken är väldigt viktig för oss alla och ligger oss mycket varmt om hjärtat!

Jag hoppas att vår lilla bok kan beröra och hjälpa andra att förstå dem som är annorlunda, fira och värdesätta olikheter.

Det är viktigt för oss alla att få bli omtyckta och älskade för precis dem vi är.

Leo är annorlunda

Leo är annorlunda

Leo går på föris med alla andra barn. Men han är inte riktigt som dem. 

Leo är annorlunda.

Följ med och se vad som gör Leo unik. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL