Storytel: Två nya styrelseledamöter och omval för ordförande Albrecht föreslås

🎧 Inför årsstämman. Valberedningen i Storytel föreslår omval av nuvarande styrelseledamöterna Hans-Holger Albrecht, Lina Brouneus, Lutz Finger, Jared Grusd, Joakim Rubin och Jonas Tellander. Det föreslås även att Adine Grate och Jonas Sjögren väljs till nya styrelseledamöter. Helen Fasth Gillstedt och Malin Holmberg har meddelat att de inte ställer upp för omval. Det föreslås även att Hans-Holger Albrecht omväljs som styrelseordförande och att Jonas Tellander omväljs som vice styrelseordförande.
Styrelsen vill även ha en blank check i form av mandat att göra en nyemission genom att öka antalet aktier med 10 % ifall det dyker upp en bra möjlighet att köpa en streamingtjänst, ett bokförlag eller … ett tryckeri? Eller bara amortera på lånen. Med dagens antal aktier och börskurs motsvarar det drygt 250 Mkr.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Gnistrande intelligent om kärlek och vänskap

Irländska Caroline O’Donoghue har jämförts med Sally Rooney och driver prisbelönta podden Sentimental Garbage. Hon skrev Kapitlet Rachel för att muntra upp sig själv under pandemin. Resultatet blev en roman som tagit henne en bra bit på vägen mot litterär stjärnstatus.

Tre familjers vardagsliv och reflektioner på ett krig i Europa.

Boken ”Utan ord ingen mening” skildrar tre familjers vardagsliv och deras reflektioner på det nya världsläget. Deras frustation riktar sig mot Putin, hur han från ett rikt och i stort sätt relativt gott förhållande med västvärlden raserar Rysslands kommunikation med Europa och USA genom sitt anfallskrig mot Ukraina.