Storytel: Två nya styrelseledamöter och omval för ordförande Albrecht föreslås

🎧 Inför årsstämman. Valberedningen i Storytel föreslår omval av nuvarande styrelseledamöterna Hans-Holger Albrecht, Lina Brouneus, Lutz Finger, Jared Grusd, Joakim Rubin och Jonas Tellander. Det föreslås även att Adine Grate och Jonas Sjögren väljs till nya styrelseledamöter. Helen Fasth Gillstedt och Malin Holmberg har meddelat att de inte ställer upp för omval. Det föreslås även att Hans-Holger Albrecht omväljs som styrelseordförande och att Jonas Tellander omväljs som vice styrelseordförande.
Styrelsen vill även ha en blank check i form av mandat att göra en nyemission genom att öka antalet aktier med 10 % ifall det dyker upp en bra möjlighet att köpa en streamingtjänst, ett bokförlag eller … ett tryckeri? Eller bara amortera på lånen. Med dagens antal aktier och börskurs motsvarar det drygt 250 Mkr.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.