Sandra Eliasson debuterar med boken Himmel och helvete

Sandra Eliasson.

Jag är Sandra och detta är min första och kanske enda bok. Att få sina egna tankar utgivna är magiskt. Det är med skräckblandad förtjusning jag nu ställer mig vid sidan om och låter dem möta andra människors tankar.

Som barn kände jag tacksamhet över att jag fått lära mig skriva eftersom jag förstod att det var en förutsättning för liv. För mitt liv. För att kunna få grepp om det som hände inom och omkring mig behövde jag se vilka skrivtecken det bestod av. Jag skrev för livet och jag lever.

Jag skriver fortfarande och drömmen om att kunna leva just av ordet och bo i en liten, ensligt belägen stuga utan klocka och med en flock egensinniga katter lever också. Den tillhör de dyrbara drömmarna om att det ska finnas en tillvaro att klara av, orka med och må bra i.

Himmel och helvete : ett liv med bipolär sjukdom

Himmel och helvete : ett liv med bipolär sjukdom

Om vi alla föddes in i den bästa av världar skulle ingen behöva någon kunskap om psykisk ohälsa, men den här världen är en annan.


”Hösten 1987 var jag elva år och döende ...”


Depression handlar inte om livsleda utan om skräck och smärta som ibland inte längre går att uthärda. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Ola Nilsson släpper novellsamling

Regelriket är ett porträtt av sonen och den förlorade modern, men också en samling berättelser om livets förutsättningar och bristningsgränser, om konst, trasig kärlek och mänskliga relationer i blixtbelysning.

Johanna Melén med ny bok om länderna i Putins skugga

Imperiehunger är en bok om de självständiga länder som genom historien dominerats av Ryssland och som fortfarande drygt tre decennier sedan Sovjetunionens fall kämpar för att ses som något annat än före detta sovjetrepubliker.