Uppdrag granskning om branschprofilen sänds 10 maj?

📹 AgentGranskning. Ryktet om att SVT granskar en bokbranschprofil och hans bolag har surrat länge och tv-team synts på bokmässorna i Göteborg och Frankfurt. Enligt Expressen ska tre (!) avsnitt av Uppdrag Granskning sändas med start den 10 maj och SVT har ”granskat miljonrullningen på agenturen; arbetsmiljö, arbetsmetoder och hur utgivningar styrs”. Men exakt vad vet inte ens de som intervjuats av SVT, en dessa är Kristoffer Lind, vd för Lind & Co.
– Jag gissar att de har ett stort scoop, annars hade inte satt i gång ett så omfattande arbete, säger han i Expressen-podden ”Lägg ut” (avsnitt 101, ca 20 min in).

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Kampen för livet – nu som ljudbok.

En klimatkollaps har drabbat jorden med förödande konsekvenser. Fyra personer får det svåraste av uppdrag, att leda ett projekt som ska rädda mänskligheten från att dö ut.

Fotobok där det tysta landskapet ges en röst

Johanna Syrén fångar i denna dokumentära fotobok det moderna lantlivet i en värld i förändring. Genom bilder och berättelser ger hon en inblick i människors liv och deras nära band till naturen och djuren. Skribenten Samantha Ohlanders ger ytterligare perspektiv kring jordbrukets och glesbygdens utmaningar och den betydelse våra gemensamma värderingar har för framtiden. Boken Av jorden tar oss med på en resa genom historien och nutiden och väcker frågor om identitet och ansvar för en mer omsorgsfull och hållbar framtid.