Uppdrag granskning om Niclas Salomonsson sänds 10 maj?

📹 AgentGranskning. Ryktet om att SVT granskar agenten Niclas Salomonsson och hans bolag har surrat länge och tv-team synts på bokmässorna i Göteborg och Frankfurt. Enligt Expressen ska tre (!) avsnitt av Uppdrag Granskning sändas med start den 10 maj och SVT har ”granskat miljonrullningen på agenturen; arbetsmiljö, arbetsmetoder och hur utgivningar styrs”. Men exakt vad vet inte ens de som intervjuats av SVT, en dessa är Kristoffer Lind, vd för Lind & Co som kallar Salomonsson Agency för ”en Bonnier-agentur”.
– Jag gissar att de har ett stort scoop, annars hade inte satt i gång ett så omfattande arbete, säger han i Expressen-podden ”Lägg ut” (avsnitt 101, ca 20 min in).

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.