Anna Lindholm debuterar med en bok om att få vara den man är

Anna Lindholm

Säkert har du någon gång träffat ett barn av det tysta, försiktiga slaget? Du vet en sådan där liten individ som inte säger så mycket och som oftast hamnar långt bak i kön för att alla andra går före?

Ett sådant barn var jag. Jag tyckte inte om sammanhang med mycket folk och ljud. Ville hellre vara hemma och rita, eller leka med en kompis i taget.

Jag heter Anna Lindholm och bor i Malmö med min man och våra tre barn. Jag frilansar som skribent och trivs fortfarande inte i folksamlingar, är gärna hemma och pysslar och grejar. Men jag älskar att bada i havet, sjunga i kör och läsa – gärna barnböcker även om mina egna barn börjar bli för stora.

Som vuxen spanar jag in de där försiktiga barnen i olika sammanhang. De finns överallt. Folk runt omkring dem verkar inte alltid ta sig tid att förstå dem. Hinner inte se att de har så mycket i sig – funderingar, oro, skaparglädje och ofta en fantastisk förmåga att komma på idéer, bara de känner sig trygga. Min första bok har jag skrivit till dem.

Det går åt ganska mycket tejp

Det går åt ganska mycket tejp

Elis vill helst vara hemma och bygga på sitt slott. Han har många idéer och när han klipper och tejpar bubblar det i hela kroppen. En dag blir han tvungen att ta paus eftersom han blir bjuden på kalas. Han tycker inte att han passar så bra på kalas och vill helst slippa stök och smällande ballonger. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.