Emmy Walt debuterar med spännande thriller om terror, polarisering och tillhörighet

Emmy Walt. Fotograf: Linda Broström

Författardrömmen har följt mig sedan barndomen, har legat likt en pulserande förhoppning längst inuti huvudet. Nu, efter mycket kämpande och en bergochdalbana full av tvivel, kan jag äntligen berätta för den där hoppfulla flickan som dag efter dag satt och knackade på sin skrivmaskin, som kämpade med så väl självkänslan som sin plats i tillvaron: Du gjorde det!

Skrivandet har alltid funnits med mig. I noveller, i bloggande, i journalistiken. Och länge var det nog. Men innerst inne har jag alltid vetat att jag ville mer, att jag ville bli som några av mina idoler, som King, Koontz, Marklund och Svedelid. Att jag ville bjuda in utomstående att få ta del av det virrvarr av tankar och berättelser som ständigt rör sig i mitt huvud.

Nu ser jag fram emot den här nya resan, möjligheten att få väva samman min journalistiska del av hjärnan, som vill lära och förstå, med den skönlitterära där jag själv får bestämma hur verkligheten ser ut. Jag ser fram emot att få dela mina universum med er.

Flykt

Flykt

Nominerad till Crimetime Award 2023!

”Det är en thriller som inleds med en så rafflande start att du tappar andan och bara måste fortsätta läsa.”

Mari Jungstedt

Journalisten Mila är i Frankrike för att skriva ett reportage om flyktingkrisen. Plötsligt lamslås Europa av flera samordnade terrorattentat. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

En balansgång i ondska

Anne Agardhs ”Med slavar i lasten” är en historisk roman baserat på ett verkligt livsöde; en svensk man som var slavhandlare på 1700-talet.

För tjugo år sedan ville Anne Agardh veta mer om sin släkt.

Johanna Melén med ny bok om länderna i Putins skugga

Imperiehunger är en bok om de självständiga länder som genom historien dominerats av Ryssland och som fortfarande drygt tre decennier sedan Sovjetunionens fall kämpar för att ses som något annat än före detta sovjetrepubliker.