Bokhandlar motståndskraftiga i lågkonjunktur

☘️ Motståndskraft. Forbes Advisor listar bokhandlar som en av de mest motståndskraftiga företagstyperna vid lågkonjunkturer, tack vare deras konstanta efterfrågan och kulturella värde. Bokhandlar får faktiskt högst poäng före PR-byråer och inredningstjänster. Bokförlag finns inte med på listan.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.